• Check Grootste boxenveiling van Europa
  • Check Bepaal je eigen prijs
  • Check Uniek concept in Nederland

Boxenveiling in Park

Woon je in Park en ben je op zoek naar goede handel? Kom dan eens naar een van onze boxenveilingen. Deze fysieke veilingen van opslagboxen vinden plaats in Drachten. Voor onze boxenveiling kom je dus vanuit Park naar Drachten. In onze agenda kun je zien wanneer de eerstvolgende veiling op de planning staat. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je op tijd aan om er zeker van te zijn dat je aanwezig kunt zijn.

Werkwijze boxenveiling Park

Op de geplande datum en tijd kom je voor de boxenveiling vanuit Park naar het aangegeven adres in Drachten. Zodra iedereen aanwezig is, opent de veilingmeester de boxen één voor één, waarna we ze veilen. Nadat een box is geopend, krijg je de gelegenheid om te kijken wat erin zit. Het is niet toegestaan om de boxen te betreden, dus je bekijkt de goederen van een afstand.

Tijdens het veilen gaan de biedingen steeds met € 50,- omhoog. Je mag het bod ook zelf verhogen met een ander rond bedrag dat hoger is dan € 50,-, dus bijvoorbeeld € 100,-, € 250,-, € 400,- et cetera. Ben jij degene met het hoogste bod? Dan is het de bedoeling dat je het geboden bedrag gelijk betaalt. Daarna gaan we verder met het veilen van de volgende kavels.

Zodra alle kavels geveild zijn, is de veiling afgelopen. Heb je een kavel aangekocht? Dan dien je de goederen direct na afloop van de boxenveiling mee te nemen naar Park. Kun je de goederen echt niet gelijk meenemen? Dan kun je ze in overleg voor een vergoeding van € 10,- per kavel per dag later ophalen.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal vragen die we vaak krijgen. Mensen vragen zich bijvoorbeeld vaak af wat er in de boxen zit die we veilen. Dit maken we niet vooraf bekend, dus het blijft voor alle aanwezigen en verrassing totdat we ze openen. De inhoud is altijd gevarieerd, doordat de goederen vaak van woningontruimingen of bedrijfsontruimingen komen.

Een andere vraag die veel wordt gesteld is of het verplicht is om te bieden als je aanwezig bent bij onze veilingen. We benadrukken graag nog eens dat bieden geheel vrijblijvend is. Als je geen interesse hebt in de goederen, hoef je dus ook geen bod uit te brengen.

Naast deze vragen hebben we andere veelgestelde vragen verzameld op onze FAQ-pagina. Zo kun je goed voorbereid naar onze boxenveiling komen vanuit Park.

Contact

Overweeg je om vanuit Park naar een van onze boxenveilingen in Drachten te komen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij ze kunnen beantwoorden.

Eerst volgende
Box veiling